صفحه اصلی / اخبار / فهرست‌ مجلات دارای اعتبار و نامعتبر و انتشارات جعلی

فهرست‌ مجلات دارای اعتبار و نامعتبر و انتشارات جعلی

قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی: در راستای کیفی‌سازی انتشار مقالات دارای اعتبار و اهمیت آن در رتبه‌بندی دانشگاه آزاد اسلامی در سطوح ملی و بین‌المللی، در پی ارائه فهرست‌ «مجلات دارای اعتبار» و «مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر» در دی ماه ۱۳۹۷، پژوهشگاه و شبکه‌های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به بروزرسانی این فهرست کرده‌ که به ترتیب با کدهای ۹۸/۲ و ۹۸/۲۰ در وب سایت به نشانی http://rsh.rvp.iau.ir برای بهره‌برداری واحدهای دانشگاهی ارائه شده است.

فهرست مجلات دارای اعتبار، حاصل هم‌اندیشی و همکاری با صاحب‌نظران دانشگاه آزاد اسلامی، کمیسیون‌های تخصصی هیات ممیزه و متخصصانی از دانشگاه‌های دولتی و با در نظر گرفتن بخشنامه‌های مرتبط با دانشگاه است. این فهرست شامل چهار مجموعه با تفکیک موضوعی و جمعا دارای ۲۰۹۰۴ عنوان مجله به شرح زیر است:

Arts & Humanities Citation Index

Social Sciences Citation Index