صفحه اصلی / خدمات آنلاین / فرم های آنلاین / فرم عضویت انجمن علمی مطالعات برنامه درس ایران

فرم عضویت انجمن علمی مطالعات برنامه درس ایران

حمد و ثنا خاص ذات کبریایی حضرت حق که اندیشه هایی گرانمایه را از تلالو انوار لایزال خداویش ،غنا بخشید که با آمیزه‎ای از دانش و تقوا،آیینه ای شوند مصور از محاسن و روشنایی بخش .
انجمن برنامه ریزی درسی ایران، با مشارکت تعدادی از متخصصان و خبرگان علمی به منظور گسترش ، پیشبرد و ارتقای علم برنامه درسی، توسعه کمی و کیفی نیروهای متخصص مربوط در عرصه های نظر و عمل، بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه برنامه ریزی درسی در سطح کشور تشکیل گردیده است.
رسالت ها ( برگرفته از برنامه راهبردی انجمن):

1. تبیین جایگاه دانش برنامه ی درسی.
  2. شناخت دائمی مسائل و معضلات برنامه ی درسی در عرصه های نظر و عمل.
  3. انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه ی برنامه های درسی.
  4. ارتباط مراکز علمی،آموزش و پرورش جهت تقویت و توسعه کارایی انجمن.
  5. تبیین ارتباط برنامه ی درسی با ویژگی های اعتقادی، فکری، فرهنگی و اجتماعی کشور.
  6. برقراری ارتباط با معلمان و دبیران دروس گوناگون جهت فهم درست مسائل و نیازهای عرصه  برنامه درسی.
  7. ارتباط با مراکز و موسسات علمی برنامه ریزی درسی داخل و خارج از کشور.
  8. ایجاد زمینه و شرایط لازم برای بررسی برنامه‌های آموزش ودرس.
  9. توجه به خلاقیت و استقبال از ایده‌های نو در برنامه درسی.
  10. معرفی حوزه برنامه درسی به جامعه.

متقاضی  گرامی با توجه به مطالب بیان شده، در صورت تمایل فرم ذیل را با دقت تکمیل نمایید.

• تکمیل کلیه قسمت هایی که با ستاره * مشخص شده است اجباری می باشد.
  • در صورت وجود نقص در اطلاعات تکمیلی، درخواست شما رد میشود.