صفحه اصلی / اخبار / فراخوان ارسال مستندات برای انتخاب و تجلیل از پژوهشگران برتر ۱۳۹۷

فراخوان ارسال مستندات برای انتخاب و تجلیل از پژوهشگران برتر ۱۳۹۷

ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان

پیرو بخشنامه ۷۰/۴۹۳۶۷ مورخ ۹۷/۸/۲۳ در خصوص انتخاب پژوهشگر برتر واحد، لطفا فرم ذیل را بر اساس مستندات عملکرد پژوهشی خود (در صورتیکه در ۵ سال اخیر به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب نشده اید) از فروردین ۹۲ تا انتهای شهریور ۹۷ تکمیل و به صورت پرینت شده و همچنین بر روی یک CD حداکثر تا تاریخ ۹۷/۰۹/۱۰ به معاونت پژوهش دانشگاه یا مدیر پژوهش دانشکده مربوطه تحویل دهید و یا به پست الکترونیک mohsenzadeh@qom-iau.ac.ir ارسال نمایید.

فراخوان ارسال مستندات برای انتخاب و تجلیل از پژوهشگران برتر ۱۳۹۷

لطفا در تکمیل فرم موارد زیر مد نظر قرار گیرد:

1. چنانچه شخص متقاضی درسالهای اخیر بعنوان پژوهشگر برتر انتخاب گردیده، مستندات پژوهشی بعد از آن سال مورد ارزیابی قرار می گیرد.
  2. در خصوص مستندات مربوط به مقالات چاپ شده در مجلات، صفحه اول مقاله و تصویر نمایه مقاله لازم است.
  3. در خصوص مستندات مربوط به مقالات ارایه شده در کنفرانسها، تصویر گواهی ارایه سخنرانی لازم است .
  4. در خصوص مستندات مربوط به کتابهای چاپ شده تصویر جلد و صفحه مربوط به مشخصات کتاب لازم است.
  5. در خصوص مستندات مربوط به ثبت اختراع، طرحهای پژوهشی، جوایزدریافت شده از جشنواره ها، سردبیری و عضویت در مجلات علمی تنها تصویر تاییدیه کفایت می کند.